Knusende hjemmetap for Zuccas Rangers

Rick Nash ordnet det hele på egen hånd da han satte inn det første målet etter fem minutters spill i Madison Square Garden onsdag kveld. Det ble den eneste scoringen for Rangers i oppgjøret mot Bruins.

Gjestene fra Boston trengte mindre enn tre minutter før de utlignet ved Riley Nash. Fire minutter før første periode var over, hadde de overtatt ledelsen etter at Zdeno Chara sørget for 2-1.

I andre periode fortsatte Bruins-målene å komme. Patrice Bergeron scoret to ganger og Tim Schaller én gang. Da det var tid for den andre hvilen ledet bostonlaget 5-1. Men målfesten var ennå ikke over for gjestene fra nord. Sean Kuraly satte kampens siste mål – og det eneste i tredje periode – og fastsatte sluttresultatet til 6-1.

Det betyr at Rangers nå har fire strake tap i NHL, og kun én seier på de siste åtte kampene. Laget befinner seg aller sist i Metropolitan-divisjonen, og en plass i play-off ser stadig mindre realistisk ut for Mats Zuccarello og hans lagkamerater.

Norske Zuccarello fikk et drøyt kvarter på isen denne gangen, men fikk ikke med seg noen poeng til egen assist- og målstatistikk.

(©NTB)

Dr Publish article rss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *