Fortsatt kritisk for kvinne etter bussulykke

Kvinnen var blant de skadde etter at en minibuss og en turistbuss med til sammen 39 koreanske og belgiske turister kolliderte front mot front like utenfor en tunnel på fylkesvei 60 ved Staveneset søndag ettermiddag.

Sammen med to menn på 70 og 74 år ble kvinnen fraktet til Haukeland sykehus i Bergen etter ulykken. Sykehuset opplyser mandag at kvinnens tilstand fortsatt er kritisk. For mennene er skadeomfanget fremdeles definert som alvorlig skadd, opplyser Haukeland sykehus på sine nettsider.

I alt 21 mennesker ble skadd i kollisjonen.

Politiet meldte om ulykken klokka 14.37 søndag. Spor på stedet kunne tyde på at det var minibussen som hadde kommet over i motgående kjørefelt.

(©NTB)

Dr Publish article rss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *