Equinor utvider eksisterende avtale med KONGSBERG med teknologi-leveranser til fase 2 av Johan Sverdrup-utbyggingen

Equinor har tildelt Kongsberg Maritime (KONGSBERG) kontrakten for leveranse av sikkerhets- og automasjonssystemet (SAS) til fase 2 av Johan Sverdrup-utbyggingen på norsk sokkel. Valget av KONGSBERG som leverandør til fase 2 av Johan Sverdrup-utbyggingen bekrefter selskapets posisjon som teknologipartner i prosjektet. Equinor Energy AS (da Statoil) tildelte i 2014 også KONGSBERG leveransene av forprosjekteringen (FEED – Front End Engineering Design) og SAS-løsningen til de fire plattformene i fase 1 av utbyggingen. Fase 2-avtalen inneholder leveranse av SAS og digitalisering for en ny
Cision News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *