Eks-eliteserie-toppscorer skal tjene penger for oss

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel 1: Sarpsborg 08 skal redde den norske æren
Oddssingel 2: AIK gjør jobben i Irland
Oddssingel 3:
FC København må ikke vinne
V65 Øvrevoll:
Storløpskveld på Øvrevoll
V65 Bergen: V65-jackpot med Wiig i hovedrollen
V4 Bollnäs
: Nye utfordringer til lunsj
V5 Momarken: En klink svenske i lunsjen
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Torsdagens langoddsprogram består i all hovedsak av kamper fra 1. kvalifiseringsrunde i Europa League. Hele 40 kamper skal faktisk spilles. Tour de France ruller videre, mens det er klart for begge semifinalene for kvinner i Wimbledon-turnerigen i tennis.

Kroatia ga storfangst onsdag
Det ble full pott for våre tips til semifinalen mellom Kroatia og England onsdag. Vårt hovedtips var uavgjort etter ordinær tid til flotte 3,05 i odds. I tillegg lanserte vi spill på at Kroatia går til finale til 2,15 i odds. Sist torsdag før kvartfinalene, lanserte vi også spill på at Kroatia tar seg til VM-finale. På det spillet fikk vi pene 2,65 i odds og også dette spillet ble løst inn etter gårsdagens semifinale.

Ferencvarosi Tc – Maccabi Tel Aviv 3,00 – 3,05 – 2,00 B (spillestopp kl. 1855)