STOREBRAND ASA: Storebrand styrker sin posisjon innenfor private equity gjennom kjøp av Cubera

Storebrand Asset Management har inngått en avtale om kjøp av Cubera Private Equity [Cubera]. Cubera er en nordisk aktør som tilbyr investorer eksponering mot nordisk private equity gjennom annenhåndsmarkedet. Selskapet er ledende i Norden innenfor sitt segment og har om lag 9 milliarder kroner under forvaltning, hovedsakelig for internasjonale investorer. – Transaksjonen styrker vårt tilbud til institusjonelle kunder i kapitalforvaltning. Storebrand er i dag eneste leverandør i Norge som inkluderer private equity i innskuddspensjonen til kundene, sier Storebrands konsernsjef Odd Arild
Cision News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *