Hevder Solskjær vil kvitte seg med flere United-spillere

Manchester Evening News slår fast at Manchester United trenger fire ny spillere foran neste sesong; en back, en midtstopper, en midtbanespiller og en angriper.

Avisen hevder Ole Gunnar Solskjær og direktør Ed Woodward allerede er godt i gang med planleggingen av sommerens overgangsvindu, og flere spillere må trolig vike plass.

At Antonio Valencia ikke er i Ole Gunnar Solskjærs planer og forlater klubben etter sesongen er på dette tidspunktet som en dårlig skjult hemmeliget å regne.

Les også: Perry om Ingebrigtsen: – Slik oppfører man seg ikke

Han får trolig følge av Matteo Darmian, som har blitt koblet bort i flere overgangsvinduer på rad. Forskjellen nå er at italieneren kun ar et år igjen av kontrakten og blir dermed en billigere mann for italienske Serie A-klubber, mener Manchester Evening News.

Manchester United v Arsenal - Premier League - Old Trafford

KAN FORLATE UNITED: Matteo Darmian. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Ifølge avisen har United førsøkt å kvitte seg med midtstopper Marcos Rojo i tre av de siste fire sommerne. Denne sommeren vil klubben gjøre et nytt forsøk på å selge argentineren, som har kontrakt fram til 2021 og tjener 160.000 pund i uka.

Ander Herreras kontrakt med United har bare måneder igjen, men spanjolens representanter forventer at de vil komme til enighet om en ny avtale med klubben.

Hakket mer usikkerhet er det rundt Juan Mata, som ønsker seg en ny toårskontrakt, mens United kun vil tilby ham ett år.

Antonio Valencia

PÅ VEI BORT: Antonio Valencia forlater etter all sannsynlighet Manchester United i sommer. Foto: Lindsey Parnaby (AFP / NTB scanpix)

Alexis Sanchez har hatt en ny skuffende sesong i United-drakta og tidligere denne uken skrev The Sun at Solskjær og United vurderer å låne ut chileneren.

Nå skriver Manchester Evening News at Kina trolig er et av få alternativer for den godt betalte kantspilleren.

Manchester United møter Wolverhampton i FA-cupens kvartfinale lørdag kveld. Kampen ser du på Viasport 1 og Viaplay.

Nettavisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *