STOREBRAND ASA: 2. kvartal 2019 – konsernresultat på 578 millioner kroner i kvartalet og 1 311 millioner kroner hittil i år

·  Konsernresultat på 578 millioner kroner i andre kvartal, og 1 311 millioner kroner hittil i år ·  Solvensgrad 167 prosent  ·  God avkastning til kundene fører til 166 millioner kroner i opptjente, men ikke bokførte avkastningsbaserte inntekter i første halvår  – Storebrand leverer tilfredsstillende underliggende resultater justert for avkastningsbaserte kostnader og omstillingskostnader. Salget er godt og vi har vunnet mange nye kunder i både Norge og Sverige som vi ser frem til å ønske velkommen i andre halvår, sier konsernsjef Odd Arild Grefstad. Driftsresultat er
Cision News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *